project thumb 6 style2

Είναι απαραίτητη η υποβολή στις μηχανές αναζήτησης;

Η απλή απάντηση είναι όχι – η υποβολή της μηχανής αναζήτησης δεν είναι απαραίτητη. Η πλειονότητα των μηχανών αναζήτησης σήμερα (κυρίως το Google) ανιχνεύει και ευρετηριάζει σελίδες ακολουθώντας συνδέσμους. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη λογική, ένας μοναδικός εισερχόμενος σύνδεσμος από οποιαδήποτε ήδη ευρετηριασμένη σελίδα θα προσδιορίσει τη σελίδα σας στον κινητήρα. Στη συνέχεια, εάν αυτή η σελίδα συνδέεται με άλλες σελίδες στον ιστότοπό σας, θα ευρετηριαστούν επίσης … και ούτω καθεξής.

Για αυτόν τον λόγο, η σύνδεση εισερχόμενης σύνδεσης είναι πολύ σημαντική. Στην πραγματικότητα, η απόκτηση back-links μπορεί να είναι η πιο σημαντική του SEO. Θεωρητικά, ωστόσο, ένας κάτοχος ιστότοπου δεν πρέπει να «ψάχνει» ή να «κυνηγά» για συνδέσμους. Εάν το περιεχόμενο που παρουσιάζεται είναι ενδιαφέρον, χρήσιμο ή / και σημαντικό, υπάρχει μια φυσική τάση μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου να συνδέονται με πληροφορίες. Αυτή είναι η βάση για τον αλγόριθμο Google PageRank.

Με όλο τον σεβασμό, η υποβολή του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης δεν μπορεί να βλάψει. Επιπλέον, απαιτεί μόνο περίπου 5 λεπτά πρόσθετης εργασίας, υποθέτοντας ότι υποβάλετε μόνο στους μεγάλους. Και μια φορά είναι αρκετή… δεν χρειάζεται να υποβάλετε τον ιστότοπό σας περισσότερες από μία φορές. Δεν βοηθάει ούτε γίνεται ανίχνευση του ιστότοπού σας πιο γρήγορα ή πιο συχνά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υποβολή του ιστότοπού σας στο Google, το Yahoo, το MSN και πολλά άλλα δεν κοστίζει. Πολλές εταιρείες SEO ισχυρίζονται ότι πρέπει να πληρώσετε για να ευρετηριαστούν. Αυτό δεν συμβαίνει και θα μείνω μακριά από αυτές τις εταιρείες. Είναι πεινασμένοι για χρήματα και δεν αναζητούν το συμφέρον σας.

Θα σκεφτόσασταν ποτέ να κάνετε διακοπές σε όλη τη χώρα χωρίς να φέρετε χάρτη; Είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε το δρόμο σας σε ορισμένα μέρη με χάρτη. Πόσο δύσκολο θα ήταν αν δοκιμάσατε αυτήν την περιπέτεια χωρίς μία; Ωστόσο, αυτό ακριβώς κάνουν οι άνθρωποι κάθε μέρα στον διαδικτυακό κόσμο. Προσπάθησαν να χτίσουν τις δικές τους επιχειρήσεις στο διαδίκτυο χωρίς να έχουν χάρτη πορείας προς την επιτυχία. Στη συνέχεια, μετά από μήνες ή χρόνια απλού περιπλανήσεως στο Διαδίκτυο, παραιτούνται από απογοήτευση και σταματούν. Βγαίνουν μακριά λέγοντας ότι το Διαδίκτυο δεν λειτουργεί για αυτούς. Ο λόγος που δεν λειτούργησε είναι ότι δεν πήραν έναν χάρτη και τον ακολουθούσαν!

Δεν χρειάζεται να καταλήξετε χαμένος στο online shuffle. Παρακάτω θα σας δώσω δέκα βήματα για να σας βοηθήσω να χαρτογραφήσετε την πορεία σας και να ξεκινήσετε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε από οποιοδήποτε σημείο της φαντασίας, αλλά θα σας δώσει μια βασική βάση για να χτίσετε.

Θεωρήστε τον χάρτη για αρχάριους στα κέρδη μάρκετινγκ Διαδικτύου

1. Επιλέξτε μια στοχευμένη αγορά

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ξεκινούν μια επιχείρηση είναι ότι επιλέγουν ένα προϊόν και στη συνέχεια προσπαθούν να βρουν άτομα που θέλουν να το αγοράσουν. Εάν αυτή είναι η κατεύθυνση από την οποία ξεκινάτε από το ταξίδι σας, τότε πηγαίνετε αντίθετα από τον προορισμό σας. Οι σοφές επιχειρήσεις λειτουργούν από μια διαφορετική ιδέα. Διαλέγουν πρώτα μια αγορά και μετά επιλέγουν ένα προϊόν που αναζητούν οι άνθρωποι. Με άλλα λόγια, αντί να προσπαθούν να βρουν δυνητικούς πελάτες για να πουλήσουν το προϊόν τους, βρίσκουν στοχευμένους δυνητικούς πελάτες και, στη συνέχεια, τους ρωτούν τι θέλουν να αγοράσουν.

Μην σκεφτείτε καν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση έως ότου γνωρίζετε ακριβώς από πού θα πάρετε τους δυνητικούς πελάτες σας. Σκεφτείτε πρώτα τους στοχευμένους πελάτες. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε ένα προϊόν για αυτά τα άτομα. Θα προτιμούσατε να έχετε 1.000 επισκέψεις την ημέρα στον ιστότοπό σας ενός γενικού κοινού Ή 10 επιτυχίες την ημέρα ανθρώπων που είναι απελπισμένοι και πρόθυμοι να πληρώσουν οποιαδήποτε τιμή για να αγοράσουν τα προϊόντα σας; Εάν είστε έξυπνοι, θα επιλέξετε τα άτομα που είναι έτοιμα να αγοράσουν!

2. Αναπτύξτε ένα προϊόν

Στη συνέχεια, πρέπει να αναπτύξετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία για αυτήν την αγορά. Μην πηγαίνετε απλώς στο προβάδισμα των προγραμμάτων θυγατρικών όταν φτάσετε σε αυτό το βήμα. Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι πώλησης ενός προϊόντος στο διαδίκτυο:

α. Δημιουργείτε το δικό σας αποκλειστικό προϊόν.

Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχετε. Εάν αναπτύξετε το δικό σας προϊόν, μπορείτε να επιλέξετε την τιμή του, να πουλήσετε δικαιώματα εκτύπωσης σε άλλους, να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών κ.λπ. Μην μου πείτε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Δεκάδες χιλιάδες καινοτόμοι επιχειρηματίες έχουν χρησιμοποιήσει τα δικά τους προϊόντα πληροφοριών για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μπορείτε να.

Σε όλη τη ζωή σας, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι που έχετε μάθει ότι μπορείτε να μοιραστείτε σε ένα προϊόν How-To. Ίσως γνωρίζετε κάποιον άλλον που έχει τη σωστή γνώση για ένα προϊόν How-To και θα μπορούσατε να προσφέρετε να τους βοηθήσετε να δημιουργήσουν ένα προϊόν εάν και οι δύο μοιραστήκατε τα δικαιώματα για αυτό. Μην περάσετε απλώς αυτήν την ευκαιρία και μην πείτε ότι δεν μπορεί να γίνει.

β. Αγοράζετε τα δικαιώματα για ένα προϊόν ή JV για ένα προϊόν εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε να αγοράσετε τα δικαιώματα για επιτυχημένα προϊόντα. Εάν κάποιος άλλος έχει δημιουργήσει ένα προϊόν που γνωρίζετε ότι ενδιαφέρεται η στοχευμένη αγορά σας, προσφέρετέ τους μια μεγάλη προκαταβολή για τα δικαιώματά της. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας προϊόν και να μην χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε μια δεκάρα σε δικαιώματα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μέσα από περιοδικά τις στοχευμένες αγορές σας και να αναζητήσετε προϊόντα που πωλούν οι άνθρωποι. Στη συνέχεια, καλέστε τους και ζητήστε τα αποκλειστικά δικαιώματα Διαδικτύου στο προϊόν τους για ένα ορισμένο ποσοστό των κερδών ή μια προκαταβολή.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *