Ιατρικό Digital Marketing

Ιατρικό Digital Marketing

Ιατρικό Digital Marketing

Ιατρικό Digital Marketing. Ολοκληρωμένες Λύσεις Digital Marketing Προβολής για Γιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας. Προβολή στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (Google, Bing κ.α.). Απόκτησε το δικό σου ψηφιακό ιατρείο κατασκευάζοντας μία ιστοσελίδα. Με κείμενο, με τα banners, με τις φωτογραφίες, με τη γεωγραφική επέκταση κάνεις βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας το ιατρείο και τις υπηρεσίες σου, στους χρήστες του διαδικτύου που αναζητούν ιατρικές υπηρεσίες. Ιατρικό Digital Marketing

Αναβάθμισε την Online Παρουσία σου και Αύξησε τους Ασθενείς σου!

Ιατρικό Μάρκετινγκ - Ψηφιακά Κανάλια Επικοινωνίας

Επενδύστε στο Ιατρικό Μάρκετινγκ και στα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας. Σχεδιάστε μια ολοκληρωμένη στοχευμένη στρατηγική προβολής και προώθησης του ιατρείου σας και των εξειδικευμένων υπηρεσιών θεραπευτικής ιατρικής, προς τους ασθενείς σας.

Χρησιμοποιήστε προς όφελός σας, το διαδίκτυο και τις μηχανές αναζήτησης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το email marketing και δημιουργήστε το προσωπικό σας ιστολόγιο (Blog). Αναδείξτε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα και αναπτύξτε το πελατολόγιο σας δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τους ασθενείς σας.

Ιατρικό Μάρκετινγκ- Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Η ψηφιακή παρουσία του ιατρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επιτακτικά απαραίτητη. Οι κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook, τo Instagram ή το LinkedIn είναι σημαντικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ. Ενισχύουνε την επισκεψιμότητας της ιατρικής ιστοσελίδας και δυναμώνουν την φήμη της εταιρικής ταυτότητας του ιατρείου.

Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης SEO (Search Engine Optimization)

Ο ποιο οικονομικός τρόπος ενίσχυσης της ιατρικής ιστοσελίδας στο διαδίκτυο. Η βελτιστοποίηση (SEO) της εμφάνισης της στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (Google, Bing κ.α.).

Το SEO βοηθά την ιατρική ιστοσελίδα να εμφανίζεται ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Το SEO είναι η τοποθέτηση στην ιατρική ιστοσελίδα η σωστή χρήση λέξεων-κλειδιών καθώς επίσης και η σωστή χρήση λέξεων για την περιγραφή. Λέξεων που ταιριάζουν στην εξειδίκευση της ειδικότητας του ιατρού και ενσωματώνονται στα κείμενα του site. Κατόπιν έρευνας του ανταγωνισμού γίνεται η σωστή χρήση τίτλων στα άρθρα και τα κείμενα των θεραπειών που παρουσιάζονται στην ιατρική ιστοσελίδα.

Δημιουργία εσωτερικών link (Link Building) στην ιατρική ιστοσελίδα με σκοπό την αύξηση του χρόνου παραμονής του επισκέπτη σε αυτήν αλλά και η χρήση εξωτερικών link (Link Popularity) που την συνδέουν με άλλες δημοφιλές ιστοσελίδες του ιατρικού χώρου.

Διαμόρφωση και προσθήκη επιπλέον κώδικα στην ιστοσελίδα, κατάλληλα tags H1, H2, H3, H4, σωστά metadata (title, description) ανά σελίδα της ιστοσελίδας, βελτιστοποίηση URL. Υποβολή σε όλους τους σημαντικούς καταλόγους και τις μηχανές αναζήτησης, XML sitemaps, robots txt και robot meta tags. Ενίσχυση της ιστοσελίδας με πρωτόκολλα ασφαλείας, βελτίωση της ταχύτητας και ότι άλλο χρειάζεται ώστε η ιατρική ιστοσελίδα να αξιολογείται θετικά από τον αλγόριθμο της Google και να βγαίνει ψηλά στις κατατάξει των μηχανών αναζήτησης.

Διαμορφώνουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική κινήσεων με μετρήσιμα αποτελέσματα τα οποία εξετάζονται τακτικά  και βελτιστοποιούνται όταν χρειάζεται. Ιατρικό Digital Marketing

Σχεδιασμός και κατασκευή ιατρικής  ιστοσελίδας, με το εργαλείο αυτό παρουσιάζεις μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχεις στο διαδίκτυο.

Κάθε ιατρική ιστοσελίδα κατασκευάζεται μοναδικά, αναλόγως της ειδικότητας του ιατρού ή αν πρόκειται για ιστοσελίδα κλινικής, ιατρικού ή διαγνωστικού κέντρου, μονάδας αποκατάστασης, νοσοκομείου, health news website κλπ.

Κάθε ιατρική ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε είναι δυναμική, εντυπωσιακή αισθητικά, απολύτως φιλική στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κ.α.) και εύκολα διαχειρίσιμη από εσάς και τους συνεργάτες σας.

Ανάλογα με τις ανάγκες τις ιατρικής επιχείρησης σου κατασκευάζουμε είτε μία απλή παρουσίαση του ιατρείου σου είτε ένα πλήρες e-shop για να πουλάς τις υπηρεσίες σου.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, ικανοποιώντας όλους τους πελάτες μας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι δίπλα σου για να σε παρέχει συνεχώς τεχνική υποστήριξη.

Αυτοματοποιημένο Slideshow ή photogallery στην αρχική σελίδα και σε όποιες εσωτερικές σελίδες είναι απαραίτητο.

Κατηγοριοποιημένο Menu. Η διάρθρωση του μενού και της αρχικής σελίδας θα σχεδιαστεί σε συνεργασία και αναλυτική συζήτηση μαζί σας. Δημιουργούμε δυναμικές κατηγορίες και υποκατηγορίες ανάλογα με την ειδικότητα του ιατρού.

Εγκατάσταση SSL (Secure Socket Layers) το οποίο πιστοποιεί ότι οι χρήστες που επισκέπτονται το site σας βρίσκονται υπό ασφαλή σύνδεση.

Ιατρική ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR

Τα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης ιατρικής ιστοσελίδας είναι η λειτουργικότητα της. Η εύκολη πλοήγηση για τον χρήστη και η φιλικότητά της στις διαφορετικές οθόνες ηλεκτρονικών σταθερών ή κινητών συσκευών.

Επιπλέον κριτήριο μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας είναι η σωστή γραφή του ποστ περιεχομένου της. Τα κείμενα πρέπει να είναι επιστημονικά άρτια, φιλικά και ευανάγνωστα, με μεγάλες γραμματοσειρές και σωστούς τίτλους.

Κοινοποιούνται άρθρα που αφορούν την εφαρμογή των θεραπειών που παρέχονται, ενισχύοντας την επισκεψιμότητα της ιατρικής ιστοσελίδας. Με την μέθοδο αυτή αυξάνουμε την αναγνωρισιμότητα, την θετική αντίληψη, την επιστημονική επάρκεια και την φήμη του ιατρού στην αντίληψη των ασθενών.

Ιατρικό Blog και  Αρθρογραφία. Το χτίσιμο σχέσεων μεταξύ ιατρού, ιατρείου και ασθενών είναι ο στόχος του μάρκετινγκ. Το Ιατρικό Blog και η αρθρογραφία του ιατρού είναι μια σημαντική κίνηση στρατηγικής στο ιατρικό μάρκετινγκ προσφέροντας στον ιατρό σημαντικά οφέλη. Οι ασθενείς διαβάζουνε τα άρθρα σας τακτικά παίρνοντας πληροφορίες και νέα σχετικά με την εξειδίκευση της ειδικότητας σας και τις θεραπείες που προσφέρετε.

Ο ασθενείς διαμορφώνει προσωπική άποψη πριν ακόμα συναντήσει τον ιατρό από κοντά. Ιατρικό Digital Marketing

OnLine Διαφήμιση

Εντοπίζουμε κατόπιν έρευνας πως αναζητεί ιατρικές υπηρεσίες το κοινό στο διαδίκτυο για Ιατρούς, Ψυχολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Φαρμακεία, Κλινικές, Λογοθεραπευτές.

Κατόπιν τοποθετούμε το ψηφιακό ιατρείο σου στο διαδίκτυο, έτσι ώστε, να βρίσκεται εκεί που ψάχνουν για ιατρικές υπηρεσίες οι υποψήφιοι πελάτες σου. Ιατρικό Digital Marketing

Διαφήμιση στα Social Media

Προώθησε διαδικτυακά και πρόβαλε την εταιρική εικόνα σου κερδίζοντας νέους πελάτες! Διαφήμισε το ιατρείο σου στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κ.α.) και στα δημοφιλέστερα social media(Facebook, Instagram, twitter κ.α.). Ιατρικό Digital Marketing

Αποτελεσματική Διαφήμιση του Ιατρείου σου

Δημιουργούμε τον διαφημιστικό σου λογαριασμό και σχεδιάσουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης της επιχείρησής σου στο κοινό που σε ενδιαφέρει! Ιατρικό Digital Marketing

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *